ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το www.optics.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του  Διαδικτύου.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους, διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στην ιστοσελίδα συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτών.

Α. Έννοιες / Ορισμοί

• Εταιρία: η Εταιρία ΟΠΤΙΚΑ ΖΩΓΡΑΦΟΣ (Ζωγράφος Παντελεήμων), έδρα: 

Ερμού 77 Θεσσαλονίκη| Τηλέφωνο  Επικοινωνίας  2310281456 και ΑΦΜ 040533019

• Ιστοσελίδα: η παρούσα ιστοσελίδα www.optics.gr

• Εγγραφή: η ενέργεια δημιουργίας ενός Λογαριασμού Χρήστη – Μέλους της Ιστοσελίδας.

• Προϊόν: το προϊόν της εταιρίας που διατίθεται μέσω της ιστοσελίδας.

• Προμηθευτής: κάθε τρίτος Προμηθευτής, ο οποίος επιλέγει να προωθήσει τα προϊόντα-υπηρεσίες του σε ειδικές εκπτωτικές τιμές.

• Αγοραστής/Μέλος/Χρήστης: κάθε χρήστης της ιστοσελίδας, ο οποίος συμμετέχει επιτυχώς σε Αγορά προϊόντος που αναρτάται στην ιστοσελίδα και  αγοράζει το προϊόν. 

Β.   Όροι Παροχής Υπηρεσιών – Πώλησης Προϊόντων

Η συμμετοχή στην υπηρεσία – πώληση προϊόντων επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο σε πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους και έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα. Κάθε Χρήστης δηλώνει και εγγυάται ρητά ότι κατά την εγγραφή του στην ιστοσελίδα θα παρέχει αληθείς, ακριβείς και πλήρεις πληροφορίες και ότι διαθέτει τις απαιτούμενες νόμιμες προϋποθέσεις, αλλά και την απαραίτητη ικανότητα να αντιληφθεί τους όρους και τις προϋποθέσεις που εμπεριέχονται στο παρόν.

Για τη συμμετοχή ενός χρήστη στη διαδικασία αγοράς προϊόντος, θα πρέπει να έχει προηγηθεί η εγγραφή του στην Ιστοσελίδα της Εταιρείας και η δημιουργία προσωπικού του Λογαριασμού, υποβάλλοντας τα στοιχεία του στα αντίστοιχα πεδία, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), κωδικό πρόσβασης (password) κ.α.. Η προστασία και διαφύλαξη του κωδικού πρόσβασης και των λοιπών στοιχείων του Χρήστη – Μέλους είναι αποκλειστική ευθύνη του τελευταίου. 

Πρέπει να ενημερωθούμε άμεσα σε περίπτωση που οποιοσδήποτε τρίτος προβαίνει σε μη εξουσιοδοτημένη χρήση των στοιχείων και του κωδικού πρόσβασής σας, ή εάν υπέπεσε στην αντίληψή σας οποιαδήποτε παραβίαση 

ασφαλείας. Οποιοσδήποτε στον οποίο κοινοποιήσετε το όνομα χρήστη ή κωδικό πρόσβασή σας έχει εξουσιοδοτηθεί προσηκόντως να ενεργεί ως εκπρόσωπός σας για τους σκοπούς της χρήσης των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας. Έχετε πλήρη ευθύνη εάν δεν διαφυλάξετε τον απόρρητο χαρακτήρα των στοιχείων πρόσβασής σας.

Ενδέχεται να υπάρχουν διαφορετικές χρεώσεις μεταξύ φυσικού καταστήματος και eshop.

Γ. Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Ο Αγοραστής έχει το δικαίωμα να επιστρέψει ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας του.

Για να λάβει έγκριση στο αίτημα του για επιστροφή προϊόντος ή προϊόντων θα πρέπει να επικοινωνήσει αρχικά με την εταιρία μας στο τηλέφωνο  2310 281456 ή μέσω e mail στο info@optics.gr

Η Εταιρεία θα φροντίσει άμεσα να αντικαταστήσει το προϊόν ή τα προϊόντα 

που επιθυμεί. Σε διαφορετική περίπτωση –ολοκληρωτικής ακύρωσης της αγοράς- δύναται είτε να επιστραφεί το ποσό της αγοράς –με τον ίδιο τρόπο που την πραγματοποίησε- είτε να αφήσει την αξία του προϊόντος ή των προϊόντων της επιστροφής  ως  ανοιχτό πιστωτικό υπόλοιπο και να το χρησιμοποιήσει όποτε επιθυμεί σε νέα παραγγελία, χωρίς συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο.

Το κόστος επιστροφής για την πρώτη αλλαγή προϊόντος ή προϊόντων της παραγγελίας είναι Δωρεάν και η επιστροφή πραγματοποιείται  αποκλειστικά μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας courier με χρέωση παραλήπτη.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή είναι απαραίτητο το επιστρεφόμενο προϊόν ή προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και με την αρχική  τους συσκευασία και να παραδοθούν στην συνεργαζόμενη courier εντός διαστήματος 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας.

Το προϊόν πρέπει να φέρει όλες τις ετικέτες και συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχε κατά την αγορά του, καθώς και την συσκευασία που το συνοδεύει.

Οφθαλμικοί φακοί οι οποίοι κόβονται και τοποθετούνται σε σκελετό δεν επιστρέφονται.

Σε περίπτωση δεύτερης αλλαγής προϊόντος ή προϊόντων της παραγγελίας, τα έξοδα επιστροφής είναι 3,9€ για όλη την Ελλάδα.

Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση  επικοινωνεί στο τηλέφωνο  2310 281456 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30 έως 21:00 & Σάββατο 09:30 έως 18:00) ή μέσω e mail στο info@optics.gr

Δ. Τρόπος Πληρωμής

Αντικαταβολή

Για Αγορές άνω των 50€ η παράδοση με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα είναι δωρεάν! Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή είναι διαθέσιμος για αγορές σε όλη την Ελλάδα. Για όσους Αγοραστές προτιμούν αυτή την μέθοδο, τα προϊόντα τα λαμβάνουν (στην διεύθυνση που δήλωσαν) μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας Courier και πληρώνουν το αντίτιμο της παραγγελίας τους την στιγμή της παραλαβής. Σε περίπτωση αγοράς  μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας, το προϊόν ή τα προϊόντα παραδίδονται στα στοιχεία που έχει καταγράψει στη διαδικασία αγοράς μέσω του e shop. 

Σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας, καλεί στο 2310 281456 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30 έως 21:00 & Σάββατο 09:30 έως 18:00) για να δώσει τα πλήρη στοιχεία του, για την παράδοση της παραγγελίας του στο χώρο που θα υποδείξει. Για Αγορές έως 49€  τα έξοδα αποστολής είναι 3,9€ (για αντικαταβολή +1€) για όλη την Ελλάδα.

Παραλαβή από τo Κατάστημα «Οπτικά Ζωγράφος» στην Θεσσαλονίκη – Ερμού 77 (Πλατεία Αγίας Σοφίας)

Καλώντας στο 2310 281456  (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30 έως 21:00 & Σάββατο 09:30 έως 18:00) ή συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα με τα στοιχεία του στην Ιστοσελίδα, δηλώνει την επιθυμία παραλαβής του προϊόντος ή των προϊόντων που επίλεξε. Το προϊόν ή τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα στο κατάστημα εντός maximum 1 έως 3 εργάσιμων ημερών. Στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έδωσε ή συμπλήρωσε στη φόρμα επικοινωνίας, θα ενημερωθεί από το αρμόδιο τμήμα της εταιρίας για το status της παραγγελίας του και την ακριβή ημερομηνία παραλαβής από το κατάστημα. Η παραγγελία του θα είναι σε ισχύ για την παραλαβή του προϊόντος ή των προϊόντων από το κατάστημα έως maxiumum 10 ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας του. Μετά την πάροδο του συγκεκριμένου διαστήματος η παραγγελία αυτομάτως ακυρώνεται λόγω μη εμφάνισης του αγοραστή.

Αγορά με Πιστωτική / Χρεωστική / προπληρωμένη  Κάρτα

Ο Αγοραστής μπορεί να πραγματοποιήσει τις αγορές του μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών όλων των τραπεζών τύπου Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners. Οι συναλλαγές  είναι ασφαλείς και θα πραγματοποιηθούν μέσω της EUROBANK. Με την επιλογή του τρόπου πληρωμής με κάρτα,  μεταφέρεται στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της EUROBANK. Επιβεβαιώνουμε ότι για λόγους απόλυτης ασφάλειας των συναλλαγών, η εταιρία μας δεν διαθέτει καμία πρόσβαση πληροφορίας σχετικά με την πιστωτική – χρεωστική – προπληρωμένη κάρτα του Αγοραστή και τα στοιχεία της. Έπειτα από την ολοκλήρωση της συναλλαγής του, η παραγγελία του μεταφέρεται στο αρμόδιο τμήμα της εταιρίας μας για την διεκπεραίωση της και την παράδοση των αγορών στο χώρο του Αγοραστή.

Με χρήση πιστωτικής κάρτας μπορείτε να πληρώσετε έως 10 άτοκες δόσεις online.

Οι δόσεις ορίζονται ως εξής:

-51€ έως 100€ -> 5 άτοκες δόσεις

-101€ και άνω -> 10 άτοκες δόσεις

Τραπεζική Κατάθεση

Ο Αγοραστής μπορεί να πραγματοποιήσει την παραγγελία του μέσω τηλεφώνου ή του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος  και μόλις ενημερωθεί ότι η παραγγελία του μπορεί να υλοποιηθεί, τότε πραγματοποιεί την κατάθεση στον Τραπεζικό Λογαριασμό μας, με Αιτιολογία το ονοματεπώνυμό του και μας ενημερώνει τηλεφωνικά για επιβεβαίωση.

Οι Τραπεζικοί Λογαριασμοί της εταιρίας μας για την κατάθεση, είναι οι εξής:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:    GR7001722000005200028424083

ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ:        GR0901102120000021265838066

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK:  GR9502600790000990300021944

ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA:          GR9301404740474002310011480

Για Αγορές άνω των 50€ η παράδοση σε όλη την Ελλάδα είναι δωρεάν!

Για Αγορές έως 49€  τα έξοδα αποστολής είναι 3,9€ (για αντικαταβολή +1€) για όλη την Ελλάδα

Αγορές προς αποστολή στο εξωτερικό

Αγορές προς αποστολή στο εξωτερικό εξοφλούνται μόνο με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα η οποία υποστηρίζει διαδικτυακές συναλλαγές ή PayPal ή κατόπιν επικοινωνίας με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης. Η αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται.

Για Αγορές προς αποστολή στο εξωτερικό τα έξοδα αποστολής είναι 18€ ανεξαρτήτως ποσού.

Ε. Περιορισμένη άδεια 

Η Εταιρεία, υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις, που τίθενται στο παρόν και όλους τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς, χορηγεί στο χρήστη ένα αμεταβίβαστο, προσωπικό, περιορισμένο δικαίωμα πρόσβασης και χρήσης της ιστοσελίδας και των περιεχομένων αυτής. Ειδικότερα, ο χρήστης υποχρεούται να τηρεί όλες τις επισημειώσεις που αφορούν πνευματικά δικαιώματα και άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα και να απέχει από οποιαδήποτε ενέργεια, μέσω της οποίας σκοπείτε η τροποποίηση, 

αναπαραγωγή, δημόσια παρουσίαση ή χρησιμοποίηση της ιστοσελίδας και των στοιχείων της για οποιοδήποτε δημόσιο ή εμπορικό σκοπό. 

ΣΤ. Πνευματικά Δικαιώματα

Το σύνολο του περιεχομένου του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, κειμένων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, παρεχόμενων υπηρεσιών, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της Εταιρείας και διέπετε από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας, με εξαίρεση τα ρητώς αναγνωρισμένα δικαιώματα τρίτων.

Ζ.  Μεταβολές των όρων χρήσης 

Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες όρους για τη χρήση της ιστοσελίδας οποιαδήποτε χρονική στιγμή, χωρίς ειδοποίηση των χρηστών αυτής. 

Τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στους όρους και στις προϋποθέσεις τίθενται σε ισχύ άμεσα, δηλαδή από την ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα. Με τη χρήση της ιστοσελίδας κατόπιν αυτών τεκμαίρεται ρητή αποδοχή των αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών.

Για το λόγο αυτό συστήνεται η ανάγνωση των όρων χρήσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να υπάρχει ασφαλής και έγκαιρη ενημέρωση για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενό τους. 

Η. Δικαιώματα Βιομηχανικής και Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Όλα τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων των σημάτων,λογοτύπων, κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού, αποτελούν ιδιοκτησία της Εταιρείας και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία.

O σχεδιασμός και η παρουσίαση της Ιστοσελίδας, καθώς και οι ρυθμίσεις αυτής αποτελούν επίσης ιδιοκτησία της Εταιρείας. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του ως άνω περιεχομένου της Ιστοσελίδας. 

Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Εταιρείας ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων. 

Η εμφάνιση του ως άνω περιεχομένου στην Ιστοσελίδα δεν δύναται καθ’ οιονδήποτε τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης, οποιουδήποτε εκ των ανωτέρω στοιχείων.

Θ. Ευθύνη Χρήστη

Ο χρήστης της ιστοσελίδας αποδέχεται ότι θα χρησιμοποιεί την παρούσα ιστοσελίδα σύμφωνα με το νόμο και τα χρηστά ήθη. 

Οι χρήστες της ιστοσελίδας αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτήν για δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με κάθε τρόπου: 

οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές και άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο. 

Δεν επιτρέπονται επίσης ενέργειες που παραβιάζουν οποιαδήποτε εμπορικό σήμα, εμπορικό απόρρητο, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

Σε κάθε περίπτωση και με την επιφύλαξη όσων αναφέρονται παραπάνω, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ενημερώνει τρίτους (ενδεικτικά μέσω email, Facebook, Instagram Twitter κ.λπ.) για τις προσφορές που διατίθενται μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας.

Ι. Ασφάλεια και απόρρητο συναλλαγών 

Τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία δηλώνει ο χρήστης στην ιστοσελίδα, προορίζονται για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και τη νομιμότητα της σχετικής συναλλαγής και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 όπως ισχύει σήμερα. 

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στο Optics.gr χρησιμοποιούνται από την Εταιρεία για την υλοποίηση της αγοράς του, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. 

Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες αναφέρονται σε προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απολύτως εμπιστευτικές και απόρρητες. Η Εταιρεία έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα, που οι χρήστες παρέχουν μέσω της ιστοσελίδας. Τα δεδομένα των χρηστών προστατεύονται από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση και αλλαγή ή καταστροφή. 

Η ιστοσελίδα optics.gr χρησιμοποιεί την τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer). Το συγκεκριμένο πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites). Με αυτή την τεχνολογία, κάθε στοιχείο που καταχωρείτε στο site μας κρυπτογραφείται/κωδικοποιείται πριν βγει online, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, 

προστατεύονται από ένα μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά τη μεταφορά.Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρις ότου αυτή φτάσει στον αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Επιπλέον προσωπική ασφάλεια αποτελεί το όνομα χρήστη (user name) και ο προσωπικός κωδικός ασφαλείας (password) που δίνεται όταν γίνει μέλος του www.optics.gr

Με αυτόν τον τρόπο κάθε φορά που τους χρησιμοποιεί, του παράσχει πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά του στοιχεία.

ΙΑ. Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και της ενσωματώσεως σε αυτή του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (General Data Protection Regulation), ευρύτερα γνωστού ως GDPR ενημερώνουμε τους χρήστες για τα κάτωθι: 

Α) Τα προσωπικά τους δεδομένα δε θα αποσταλούν σε τρίτη χώρα και θα τηρηθούν για όσο χρονικό διάστημα ο λογαριασμός τους είναι ενεργός ή όπως απαιτείται προκειμένου να τους παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και να διατηρούμε μια καταγραφή των συναλλαγών τους για σκοπούς χρηματοοικονομικής πληροφόρησης και συμμόρφωσης ή ως αναγκαία για την τήρηση των νομικών μας υποχρεώσεων, ήτοι την επίλυση των διαφορών και την εφαρμογή των συμφωνιών μας. 

Β) Τους παρέχουμε τη δυνατότητα πρόσβασης και διόρθωσης ή διαγραφής, καθώς και περιορισμού, φορητότητας ή αντίθεσης στην επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων, με την αποστολή ενός email στο info@optics.gr

Γ) Οι χρήστες επίσης μπορούν να ανακαλέσουν τη συγκατάθεσή τους στην επεξεργασία των δεδομένων τους οποτεδήποτε και έχουν δικαίωμα προσφυγής στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Δ) Η εταιρεία μας εφαρμόζει πρόγραμμα ασφάλειας των πληροφοριών που περιέχει διοικητικούς, τεχνικούς και φυσικούς ελέγχους που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας κρυπτογράφησης βάσει των προτύπων του κλάδου.

Ε) Οι καταστάσεις στις οποίες συλλέγουμε πληροφορίες είναι οι εξής: η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των χρηστών και ο κωδικός πρόσβασης στην Ιστοσελίδα μας, τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο) για την πληρωμή, οι διευθύνσεις χρέωσης και παραλαβής, οι τηλεφωνικοί αριθμοί, η θέση έκαστου χρήστη, ο τύπος του φυλλομετρητή και του λειτουργικού του συστήματος, το μοτίβο περιήγησης του στην ιστοσελίδα (π.χ. μέσω των cookies) και το ιστορικό αγορών,  πληροφορίες που υποβάλλουν οι χρήστες ενεργά σε μας ή που μπορούμε να καθορίσουμε για αυτούς με βάση τις αλληλεπιδράσεις τους με την Ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες μας.

Z) Οι χρήστες παρέχουν τα προσωπικά τους δεδομένα κατά την εγγραφή τους, συνδρομή, δημιουργία ενός λογαριασμού, αγορά ή εξαργύρωση κουπονιού ή όταν επικοινωνούν μαζί μας ή όταν αλληλεπιδρούν με την Ιστοσελίδα μας μέσω των cookies, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή σελίδων online που εμφανίζουν τις διαφημίσεις ή το περιεχόμενό μας. Επίσης, όταν αγοράζουν προϊόντα ή υπηρεσίες από ή μέσω της Ιστοσελίδας και όταν δημοσιεύουν σχόλια στην Ιστοσελίδα μας.

Η) Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα για τους ακόλουθους λόγους: επεξεργασία των παραγγελιών (προϊόντων – αγαθών), άμεσες προσφορές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαχείριση της Ιστοσελίδας, συμπληρωματικές πληροφορίες, ανάλυση ατομικού και ομαδικού προφίλ και της συμπεριφοράς του πελάτη, υπενθυμίσεις, ενημερώσεις, ειδοποιήσεις ασφαλείας, μηνύματα υποστήριξης, μηνύματα μάρκετινγκ.

ΙΒ. Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies σε συγκεκριμένες σελίδες του Δικτυακού Τόπου ώστε να μπορούμε να αναλύσουμε την ροή της ιστοσελίδας, τροποποίηση των υπηρεσιών μας, να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητα προώθησης, και να προωθήσουμε την εμπιστοσύνη και ασφάλειά μας.

Με την πλοήγηση του Χρήστη στο Site, ο Χρήστης συμφωνεί στη δημιουργία και τη χρήση αυτών. Εάν ο Χρήστης δεν επιθυμεί την χρήση των cookies μπορεί, είτε να τα απενεργοποιήσει, είτε να αποφύγει την πλοήγηση στο Site. 

Οι περισσότεροι περιηγητές επιτρέπουν την διαγραφή των «cookies» και την αποτροπή της δημιουργίας τους για μελλοντική περιήγηση στο ίδιο Site. Θα πρέπει να σημειωθεί ωστόσο ότι με την αποτροπή αυτή ορισμένες λειτουργίες του Site δεν θα λειτουργούν ορθά.

ΙΓ. Ισχύον Δίκαιο –Δικαιοδοσία

Οι ως άνω όροι και προϋποθέσεις διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο. Οποιαδήποτε διάταξη από τις ως άνω καταστεί αντίθετη προς τους ισχύοντες νόμους, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων ενώ για κάθε διαφορά που ήθελε προκύψει αρμόδια θα είναι τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης.