Αντικαταβολή

Για Αγορές άνω των 50€ η παράδοση με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα είναι δωρεάν.

Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή είναι διαθέσιμος για αγορές σε όλη την Ελλάδα. Για όσους προτιμούν αυτή την μέθοδο, τα προϊόντα τα λαμβάνετε (στην διεύθυνση που δηλώσατε) μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας Courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας την στιγμή της παραλαβής.

Σε περίπτωση αγοράς σας μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας, το προϊόν ή τα προϊόντα παραδίδονται στα στοιχεία που έχετε καταγράψει στη διαδικασία αγοράς μέσω του e shop.

Σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας, καλείται στο 2310 281456 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30 έως 21:00 & Σάββατο 09:30 έως 18:00) για να δώσετε τα πλήρη στοιχεία σας, για την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο που θα υποδείξετε.

Για Αγορές έως 49€ τα έξοδα αποστολής είναι 3,9€ (για αντικαταβολή +1€) για όλη την Ελλάδα.

Παραλαβή από τo Κατάστημα «Οπτικά Ζωγράφος» στην Θεσσαλονίκη – Ερμού 77 (Πλατεία Αγίας Σοφίας)

Καλώντας στο 2310 281456  (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30 έως 21:00 & Σάββατο 09:30 έως 18:00) ή συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα με τα στοιχεία σας (κάνετε κλικ εδώ), δηλώνετε την επιθυμία παραλαβής του προϊόντος ή των προϊόντων που επιλέξατε.

Το προϊόν ή τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα στο κατάστημα εντός maximum 1 έως 3 εργάσιμων ημερών. Στο τηλέφωνο επικοινωνίας που δώσατε ή συμπληρώσατε στη φόρμα επικοινωνίας, θα ενημερωθείτε από το αρμόδιο τμήμα της εταιρίας για το status της παραγγελίας σας και την ακριβή ημερομηνία παραλαβής από το κατάστημα.

Η παραγγελία σας θα είναι σε ισχύ για την παραλαβή του προϊόντος ή των προϊόντων από το κατάστημα έως maxiumum 10 ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας σας. Μετά την πάροδο του συγκεκριμένου διαστήματος η παραγγελία αυτομάτως ακυρώνεται λόγω μη εμφάνισης του αγοραστή.

Αγορά με Πιστωτική / Χρεωστική / προπληρωμένη  Κάρτα

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών όλων των τραπεζών τύπου Visa, MasterCard, Maestro, American Express,Diners.

Οι συναλλαγές σας είναι ασφαλείς και θα πραγματοποιηθούν μέσω της EUROBANK Με την επιλογή του τρόπου πληρωμής με κάρτα,  μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της EUROBANK. Επιβεβαιώνουμε ότι για λόγους απόλυτης ασφάλειας των συναλλαγών σας, η εταιρία μας δεν διαθέτει καμία πρόσβαση πληροφορίας σχετικά με την πιστωτική – χρεωστική – προπληρωμένη σας κάρτα και τα στοιχεία της.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της συναλλαγή σας, η παραγγελία σας μεταφέρεται στο αρμόδιο τμήμα της εταιρίας μας για την διεκπεραίωση της και της παράδοση των αγορών σας στο χώρο σας.
Με χρήση πιστωτικής κάρτας μπορείτε να πληρώσετε έως 10 άτοκες δόσεις online.

Οι δόσεις ορίζονται ως εξής:

-51€ έως 100€ -> 5 άτοκες δόσεις

-101€ και άνω -> 10 άτοκες δόσεις

Τραπεζική Κατάθεση

Πραγματοποιείτε την παραγγελία σας μέσω τηλεφώνου ή του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος  και μόλις σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας μπορεί να πραγματοποιηθεί, τότε πραγματοποιείτε την κατάθεση στον Τραπεζικό Λογαριασμό μας, με Αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας και μας ενημερώνετε τηλεφωνικά για επιβεβαίωση.

Οι Τραπεζικοί Λογαριασμοί της εταιρίας μας για την κατάθεση σας, είναι οι εξής:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:    GR7001722000005200028424083

ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ:       GR0901102120000021265838066

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK: GR2502602320000500200777941

ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA:          GR9301404740474002310011480

Πληρωμή μέσω IRIS
Παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με IRIS payment.

 

Για Αγορές άνω των 50€ η παράδοση σε όλη την Ελλάδα είναι δωρεάν!

Για Αγορές έως 49€ τα έξοδα αποστολής είναι 3,9€ για όλη την Ελλάδα (για αντικαταβολή +1€).

*** Οι αποστολές πραγματοποιούνται στα στοιχεία που δίνετε τηλεφωνικά ή συμπληρώνετε στην φόρμα παραγγελίας.

*** Στην περίπτωση που η εταιρία courier δεν θα μπορέσει να σας εντοπίσει, το δέμα σας παραμένει στα γραφεία τους για 10 ημέρες. Εάν σε αυτό το δεκαήμερο δεν επικοινωνήσετε και δεν παραλάβετε το δέμα τότε επιστρέφεται στην εταιρία μας.

Αγορές προς αποστολή στο εξωτερικό

Αγορές προς αποστολή στο εξωτερικό εξοφλούνται μόνο με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα η οποία υποστηρίζει διαδικτυακές συναλλαγές ή PayPal ή κατόπιν επικοινωνίας με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης. Η αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται.

Για Αγορές προς αποστολή στο εξωτερικό τα έξοδα αποστολής είναι 18€ ανεξαρτήτως ποσού.

Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.

Για να λάβετε έγκριση στο αίτημα σας για επιστροφή προϊόντος ή προϊόντων θα πρέπει να επικοινωνήσετε αρχικά με την εταιρία μας στο τηλέφωνο  2310 281456 ή μέσω e mail στο info@optics.gr

Η Εταιρεία μας θα φροντίσει άμεσα να αντικαταστήσει το προϊόν ή τα προϊόντα που επιθυμείτε. Σε διαφορετική περίπτωση –ολοκληρωτικής ακύρωσης της αγοράς- δύναται είτε να σας επιστραφεί το ποσό της αγοράς σας –με τον ίδιο τρόπο που την πραγματοποιήσατε- είτε να αφήσετε την αξία του προϊόντος ή των προϊόντων της επιστροφής σας ως  ανοιχτό πιστωτικό υπόλοιπο και να το χρησιμοποιήσετε όποτε επιθυμείτε σε νέα παραγγελία, χωρίς συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο.

Το κόστος επιστροφής για την πρώτη αλλαγή προϊόντος ή προϊόντων της παραγγελίας σας είναι Δωρεάν και η επιστροφή πραγματοποιείται  αποκλειστικά μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας courier με χρέωση παραλήπτη.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή είναι απαραίτητο το επιστρεφόμενο προϊόν ή προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και με την αρχική τους συσκευασία και να παραδοθούν στην συνεργαζόμενη courier εντός διαστήματος 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.

Το προϊόν πρέπει να φέρει όλες τις ετικέτες και συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχε κατά την αγορά του, καθώς και την συσκευασία που το συνοδεύει.

Οφθαλμικοί φακοί οι οποίοι κόβονται και τοποθετούνται σε σκελετό δεν επιστρέφονται.

Σε περίπτωση δεύτερης αλλαγής προϊόντος ή προϊόντων της παραγγελίας σας, τα έξοδα επιστροφής είναι 3,9€ για όλη την Ελλάδα.

Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο  2310 281456 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30 έως 21:00 & Σάββατο 09:30 έως 18:00) ή μέσω e mail στο info@optics.gr